Thanos snědl ponožku

Když měl náš pejsek, s hrozivým jménem dle velkého ničitele galaxií THANOS (rozumějte 10kg kříženec jezevčíka a asi Lhasa Apso), asi necelý rok, tak jsme přemýšleli o změně jména na Popelnice, protože sežral cokoliv co našel. Šlupky od brambor, igelitový pytlík, ve kterém byla dříve šunka (tady PetExpert pomohl taky, ale to až někdy jindy), kapesníky, vlhčené ubrousky, ale také pánečkovu ponožku – velikost 45, kterou páneček velice rád házel na zem místo do koše na prádlo. Když ona tak hezky po celém dni voněla…

Nebyli jsme si jisti, co dělat, ale už pár podobných věcí sežral, takže jsme se rozhodli počkat jestli to nezvrátí zpět. Druhý den se nic nedělo, Thanosek papal, normálně běhal, hrál si, tak jsme si řekli, že je vše ok. Další noc spatřila ponožka úspěšně světlo světla a my měli zato, že příběh skončil. Jenže….

Ráno se Thanosek napapal, jak je jeho zvykem (což vypadá asi jako kdybyste k misce přišli s vysavačem) a za chvilku jsme šli na procházku. Jako poctiví chovatelé sbíráme psí hovínka, takže jsem čekala s pytlíkem. Místo hovínka se však objevil krvavý průjem a tím to začalo. Zrušila jsem celodenní program a pádila s psíkem na veterinu, kde jsem popsala story Ponožka. Paní doktorka udělala odběry, sono bříška, žaludku a střev, jestli náhodou není někde nějaká prasklina. Naštěstí, se nic závažného nedělo a náš miláček byl pouze dva dny na dietě.

Ptáte se, jak PetExpert pomohl? Pokud si dobře pamatuji, tak účet byl někde kolem 3 700 Kč. A my platili pouze 500 Kč spoluúčast a něco málo za dietní konzervu. Za celou tu dobu, co Thanoska máme, nám pomohl nespočetně krát a i díky tomuto jsem PetExpert už doporučila několika chovatelům v okolí a jsem maximálně spokojená.

Děkuji tímto nejen PetExpertu, ale především také všem doktorům a sestřičkám na veterinární klinice Delta.
PS: A ještě jedno pozitivum. Manžel od té doby dává ponožky přímo do koše na špinavé prádlo. 😊