Jerryho úraz

Přidáváme se ke spokojeným a vděčným klientům PetExpertu, který nám spolu s odborníky na klinice Vetino Jaggy Praha zachránil francouzského buldočka Jerryho.
Jerry byl od narození velmi temperamentní, tvrdohlavý a krásný pes. V jeho osmi měsících v srpnu 2021 Jerryho srazilo vozidlo, za kterým nám utekl a vběhl pod kolo přívěsného vozíku. Náraz mu způsobil neurologické poškození mozku, měl poškozené obě oči, ochrnutou pravou půlku těla včetně obličeje a prognóza na záchranu byla velmi špatná. Díky pojistce PetExpertu, kterou jsme si pořizovali “pro jistotu“ s tím, že si přejeme, abychom ji nikdy na tyto případy nemuseli použít, jsme mohli Jerryho odvézt k odborníkům z Vetino Jaggy Praha, kde podstoupil řadu nákladných a specializovaných zákroků a vyšetření. V péči lékařů strávil téměř dva týdny.
Každý den jsme čekali ten nejhorší telefonát, že Jerry nepřežije, navíc v době nehody jeho panička čekala miminko, takže bylo vše psychicky náročné o to víc. Díky moderní medikaci, procedurám a zejména Jerryho houževnatosti a chuti bojovat cca po 10 dnech z kliniky volali, že se Jerry postavil na nohy. Když jsme si pro něj jeli, brečeli jsme, jelikož pejsek měl krunýř, zašité očičko, aby o něj nepřišel, motal se, narážel do stěn, počůrával se a nebyl schopný sám téměř jít, ale žil. Dlouhodobě na kliniku docházíme na kontroly ještě teď, cca rok po úrazu a několikrát denně mu stále rozkapáváme oči, pečujeme o uši, ale díky lásce nás, majitelů, rodiny, jeho obrovské touze žít, péči lékařů a hlavně PetExpertu, je Jerry v současné době téměř ve stavu jako před nehodou.
Částka přes 80 tisíc Kč, kterou nám PetExpert v rámci pojistky za rok poskytl, nám umožnila Jerryho zachránit a bez této pomoci by pro nás bylo velmi obtížné našeho člena rodiny zachránit.
Ještě jednou Vám všem v PetExpertu moc děkujeme.