Frodovy záchvaty

Rádi bychom poděkovali PetExpertu za velkou podporu v té pro nás nejtěžší chvíli. Pojistku jsme si pořizovali pro jistotu, doufajíc, že ji nikdy nebudeme potřebovat, bohužel o pár měsíců později, jsme ji použili a moc děkujeme za pomoc.

V noci 26.10. se nám obrátil život, tak nějak, naruby. Musím přiznat, že to byla ta nejhorší noc v mém životě. Ve 23 hodin nás vzbudil Frodo, který měl svůj první záchvat. Před 4. hodinou ranní, přišel druhý záchvat a museli jsme zůstat vzhůru, protože to vypadalo, že záchvaty přicházejí ve spánku. Udržet Froda v klidu, ale vzhůru byl dost těžký úkol, ale zvládli jsme to. Bohužel na naší klinice v Plzni nenalezli příčinu záchvatů a byli jsme posláni na kliniku Jaggy v Praze. Po prohlídce Frodíka nám ho odvedli, že podstoupí určitá vyšetření a nákladné MRI. K večeru nám bylo oznámeno, že se tedy jedná o idiopatickou epilepsii, což byla zpráva, které jsem se obávala. Frodík ale zvládl noc bez záchvatu a druhý den jsme si ho odvezli domů.
Frodíček má nasazené léky a bojujeme, doufejme, že budeme bojovat úspěšně a záchvaty se nám už vyhnou. Pomalu se snažíme vrátit do normálního života, navracet hračky, dlouhé procházky, procházky s psími kamarády, výlety autem. Držte nám palce, ať další vyšetření dopadnou výborně, aby Frodo mohl žít svůj normální život, ikdyž s léky. 😊

Děkujeme za proplacení náročných vyšetření u nejlepších odborníků. PetExperta doporučujeme všema 4 packama. 😊