Cestovní pojištění PetExpert NA CESTY je tu

Nově je u nás možné pojistit kočky a psy na cesty do zahraničí. Kromě pelíšku, pamlsků či oblíbené hračky můžete sbalit na cesty za zahraničním dobrodružstvím i cestovní pojištění PetExpert NA CESTY. Buďte připraveni na nenadálé situace, kdy mazlíček může náhle onemocnět nebo se zranit!
Podmínky jsou jednoduché!
Pojištění je pro všechny pro psy a kočky, mazlíček tedy nemusí být klientem PetExpert. Pojistit je možné psa či kočku od 50 dnů věku až do 10 let. Mazlíček nesmí před cestou jevit jakékoliv známky nemoci, úrazu či změny zdravotního stavu, musí být čipovaný a očkovaný proti vzteklině. Pojištění je možné sbalit s sebou na cesty do zemí Evropské unie, Velké Británie, Švýcarsku, Norska, Chorvatska a Černé Hory a lze ho sjednat až na 30 dní.
Sjednaní je rychlovka!
Sjednat pojištění vám zabere 2 minuty, vyberete si datum a počet dnů, na které chcete mazlíčka pojistit a můžete frčet!
Co dalšího je důležité vědět?
Cestovní pojištění PetExpert NA CESTY se vztahuje na úrazy a akutní onemocnění v zahraničí, které samozřejmě musí nastat až v zahraničí. Vycestovat do zahraničí můžete s jednorázovým limitem 30 000 Kč na cestu. Pomůžeme vám i v případě hospitalizace v zahraničí a spoluúčast na nákladech vynaložených za veterinární péči je 10% z celkové částky nebo minimálně 1000 Kč. V rámci cestovního pojištění nejsou hrazeny náklady spojené se zuby, preventivním ošetřením, událostmi spojené s březostí, chronickým onemocněním či převozem k veterináři.